چگونه یک مهمانی خوب را برگذار کنیم

چگونه می‌توان یک مهمانی عالی و مهیج برگزار کرد؟ آیا در طول دوره دعوت تا روز مهمانی اضطراب دارید و نمی دانید در ابتدا چه کاری باید انجام دهید؟ بی حوصلگی و اضطراب قبل از مهمانی برای هیچ کس جالب نیست. چگونه می‌توانید در ابتدای مهمانی همه چیز را به موقع تمام کنید و انرژی کامل داشته باشید و از جشن لذت ببرید؟ در این مقاله ترفند‌های ساده برگذاری یک مهمانی رویایی را می‌خوانیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

میهمانی ایرانی مهیج ترین مکان برای تفریح

 

مهمان نوازی یکی از اصول برگذاری یک مهمانی خوب

از زمان‌های بسیار قدیم تاکنون، رسم مهمان نوازی در میان ایرانیان وجود داشته است، به طوری که گرمی و مهمان نوازی بسیاری از اقوام ایرانی به طور خاص و به طور کلی مشهور است. متأسفانه امروز این سنت حسنه محدود است اما برخی این ویژگی انسانی را به خوبی انجام می‌دهند و به میهمانان خود احترام می‌گذارند.

وقتی وارد خانه این افراد می‌شویم متوجه گذشت زمان نمی شویم و همیشه دوست داریم به خانه این افراد برویم و از همراهی با آنها لذت ببریم. اگر شما هم می‌خواهید خانه شما یک میهمان خانه گرم باشد، کار سختی نیست، شما می‌توانید اصول میهمان نوازی و برگذاری یک مهمانی خوب را در این مقاله بیاموزید.

تدارکات لازم برای دعوت مهمانان

در دعوت از مهمانان، موارد زیر را انجام دهید:

اگر می‌خواهید یک میزبان خوب شوید و مهمانی شما یکی از به یاد ماندنی ترین مهمانی‌ها باشد، مهمانان خود را با احترام و صریح دعوت کنید و تاریخ، ساعت، زمان و مکان دقیق مهمانی را به آنها اعلام کنید و اگر موضوع خاصی برای مهمانی دارید، آن را نیز به مهمانان خود اعلام کنید.

 

برنامه ریزی یکی از نکات مهم برگذاری یک مهمانی خوب

یک لیست دقیق از نام و تعداد میهمانان تهیه کنید، خانه خود را قبل از ورود مهمانان آماده کنید و قبل از ورود مهمانان همه چیز را بررسی کنید. اگر می‌خواهید مهمانان خود را به پیک نیک ببرید، هوا را بررسی کنید و کاملا آماده باشید. آماده بودن قبل از ورود میهمانان باعث می‌شود در هنگام مهمانی با خیال راحت و با آرامش از آنها پذیرایی کنید و استرس نداشته باشید.

برنامه ریزی یکی از نکات مهم برگذاری یک مهمانی خوب

 

برای چیدن میز نکات مهم زیر را رعایت کنید:

  1. اگر تعداد بچه‌ها زیاد است، یک میز ویژه فقط برای کودکان درست کنید، اما اگر می‌خواهید بچه‌ها در همان میز اصلی بنشینند، از صندلی‌های کودک استفاده کنید. برای راحتی بیشتر، والدین باید در مقابل فرزندان خود بنشینند.
  2. توجه داشته باشید طبق اصول، مهمان مرد باید در دست راست میزبان خانم بنشیند و اگر مهمان خانم در میان مهمانان حضور داشته باشد، میزبان مرد باید در سمت راست وی بنشیند.
  3. برای مهمانی‌های بزرگ، کسانی که رابطه بهتری دارند باید کنار هم بنشینند.
  4. اگر می‌خواهید یک سفره روی میز خود قرار دهید، سفره باید تقریباً 31 سانتی متر از میز آویزان باشد. اگر سفره شما سفید و مواد لغزنده است، حتماً چیزی را زیر آن قرار دهید که روی میز نمی لغزد.
  5. میز را بچینید و دستمال‌ها را تا بزنید و در مرکز صندلی هر یک میهمانان قرار دهید.
  6. سعی کنید ظروف مورد استفاده در مهمانی را از نظر مواد، رنگ و مدل تطبیق دهید.
  7. یک چنگال بزرگ در سمت چپ دستمال و یک چاقو در سمت راست دستمال قرار دهید، لبه برش آن به سمت صفحه باشد. اگر غذای شما استیک یا مرغ است، می‌توانید از چاقوی استیک نیز استفاده کنید. یک چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید. یک بشقاب سالاد را در سمت چپ چاقوها قرار دهید.
  8. تعداد قاشق‌هایی که روی میز می‌چینید، در صورتی که سوپ و سالاد در وعده غدایی وجود دارد، باید دو عدد باشد. یک قاشق کوچک دسر خوری باید در سمت راست، چاقو و یک قاشق غذاخوری در سمت راست قاشق دسر خوری قرار دهید. می‌توانید قاشق دسر را درست هنگام سرو دسر روی میز قرار دهید.
  9. یک بشقاب نان را با چاقوی کره در فاصله 5 سانتی متری بالای چنگال‌ها قرار دهید.
  10. در فاصله 5 سانتی متری بالای چاقوها، می‌توانید یک لیوان آب قرار دهید و در سمت راست این لیوان، یک لیوان آشامیدنی قرار دهید.
  11. در صورت سرو قهوه یا چای، یک کلاه در سمت راست همه این ظروف و یک قاشق چایخوری در سمت راست فنجان قرار دهید.
  12. برای تهیه میز صبحانه برای هر نفر، یک فنجان و نعلبکی، چاقوی کره، قاشق مرباخوری و دستمال مخصوص قرار دهید و توستر را کنار میز صبحانه قرار دهید تا نان بخورد.

ناهار را قبل از زمان ناهار سرو نکنید

برای مهمانی ناهار، بعد از آمدن میهمانان، فقط یک فنجان چای یا شربت بیاورید، و سپس ناهار را بخورید و بعد از اولین ناهار را با شیرینی، چای و دسر و سپس با میوه و آجیل سرو کنید.

 

شام را به این شکل پذیرایی کنید

برای یک مهمانی شام زمستانی، با شیر کاکائو، قهوه، و چای با شیرینی شروع کنید. پذیرایی را در تابستان با آب میوه سرد یا فالوده و بستنی شروع کنید و شیرینی و چای را برای بعد از شام بگذارید.

 

مهمانان را در صحبت هدایت کنید

از میهمانان به گرمی استقبال کرده و ذهن باز داشته باشید و با دقت و علاقه به مهمانان گوش فرا دهید. مکالمه‌ها را انجام دهید. در مورد موضوعات ناراحت کننده مانند بیماری یا اخبار بد صحبت نکنید. مهمانی زمانی برای سرگرمی است و وقت دیگران را با چنین گفتگوهایی تلف نکنید.

انعطاف پذیر و خوشرو باشید

یکی از مهمترین اصول میزبانی، مهمان نوازی، مهربانی و خونگرم بودن میزبان است.

در شرایطی که مهمانان شما وارد خانه شما شدند، این کار‌ها را انجام دهید:

اگر برخی از مهمانان دیر رسیدند، پانزده دقیقه صبر کنید و سپس پذیرایی را بدون او آغاز کنید.

اگر میهمان شما چیزی را شکست، مسئله را بزرگ نکنید و به سرعت وضعیت نامناسب را برطرف کنید.

اگر مهمان شما در مورد قومیت شوخی می‌کند، مداخله کنید و موضوع را تغییر دهید، یا او را به بهانه کمک به اتاق دیگری بکشید و به او بگویید اینگونه شوخی نکند.

اگر مهمانی سر زده وارد شد، سخاوتمندانه به او سلام کنید و او را به مهمانی خود راهنمایی کنید.

خوش برخورد و شاداب باشید مهمانی

 

قبل از شروع مهمانی، ظرف میوه را مرتب کنید

سه یا چهار ساعت قبل از مهمانی، میوه‌ها را با طعم و مزه در یک ظرف میوه یا سبد چیده و از برگ‌ها و گل‌های طبیعی برای تزئین استفاده کنید. برای سرو میوه انار می‌توانید آن را خرد کنید.

برقراری تعادل در برخورد با مهمانان

با همه مهمانان وقت بگذارید و تازه واردان را به سایر مهمانان معرفی کنید و با همه آنها به یک اندازه گرم باشید. در مهمانی پیشقدم شوید و ناهار، شام یا شام را به میهمانان یادآوری کنید.

 

غذای خود را تزئین کنید مهمانی

 

 

مقالات مرتبط :

 

مارا در اینستاگرام دنبال کنید